.::KLUBB ONZDA::.

Blött, blött, blött!

Nu sitter jag här, hemma i våran egen soffa och njuter av att vara hemma!
Snart kommer Frugan hem med sin arbetskamrat som ska komma med in och hälsa. (Josse ville att jag skulle sminka mig, men jag vägra, haha. Så sa hon -Men du kan väll iallfall låta bli att ha mascara i hela ansiktet så du inte skrämmer honom) Vad är det för kompis va! Som säger att man skrämmer allmänheten! HAHAHA. Så rar!


Har bara varit borta en dag men det känns som en evighet. Hände så mycket så jag är helt slut i mitt lilla huvud. Tåg är helt enkelt inte min och Majas grej. HAHA


Dgen började med att jag gick upp (allt för tidigt för mig själv) Gick in och åt frukost, duschade, stressade runt som en yr höna och försökte packa. Tror att det var mest Josse som la ner alla vettiga saker i min väska. Haha.
Sen så sprang vi iväg till bussen för att träffa Maja inne i stan. Hon hann pecis med sitt tåg då hon hade missat bussen.
Sen var vi inne i stan, träffade Maja vid tåget och köpte biljetter och annat dylikt som min "sugar mami" betalade. Vi gick och käka lite på la Baugette. Pasta, och jag fick knappt ner en bit. Vi 3 tjejer satt och pratade allmännt tjejgrejer och smidde lite roliga planer.
Josse gick till bussen då hon skulle till jobbet. Maja och jag gick iväg till tåget, som vi höll på att missa för att vi inte förstod att det var vårat tåg. Vi satt på restaurang vagnen och var så glada så glada, sen kommer herr konduktör, kollade våra biljetter och sa att vi skulle av nästa. BRA! änker Maja och jag och packa ihop oss och gick av.
Oj vad likt Kumla det var tänkte jag. Haha Kom ett tåg, det var fel...
Tiden går och sen upptäcker jg skylten! KUMLA!!!
HAHAHAHA!
"Jag fattar fan ingenting"
sprang in till taxi chaffisarnas kontor och störde dom i fikat. Men tyvärr klarade dom sig inte till Hallsberg på 4 min. så Vi fick vänta tills nästa tåg. Och kom nu denna gång rätt,

RSS 2.0