Så mycket

Det är föööör mycket nu på en gång! Trode jag skulle ha påsken ledig nu så jag kunde plocka och packa en massa, men sen ska det komma så himla mycket i mellan hela tiden. Fest där. Födelsedag här, middag där borta. M.m.

Trött Trött Trött är jag... Åh... Men har kört på som fasen nu så jag blir lite stolt över mig själv faktiskt, Men nu böjar ryggen faktiskt göra lite ont och så...

Grattis Gammel Farmor Helena får man säga. 87 år!

Åhåjaja, vilken del ska man ta tag i nu då?????


ORKA!

Lördag hela veckan

Ja tänk ni om det vore lördag hela veckan! Vad jag skulle må bra då... Men ne, tyvärr är man ett måndagsbarn som har förstått att man inte kan hålla på så.. *suck*
Längtar till Powermeet... Det var en av dom bästa helgerna i mitt liv. Träffade mittfinaste hjärta där! Teddy (Emanuel). Det är min allra allra bästa killkompis ågon sin. Han finns alltid till hands och har hjälpt mig med allt! Och han gör mig alltid glad =)
Tyvärr så har det blvit lite skit nu mellan han och hans tjej då hon tror att Teddy och jag typ "höll på" för vi skriver hjärtat och älskling till varandra, men det är ju bara så vi gör. Som bror och syster!
Jag hoppas att det löser sig och att han kan komma och hälsa på nu till påsk!

Saknar min Tina med. Nellie fyllde år i Söndags och jag var inte med och firade... Känns jäkligt dumt =( Hoppas du inte blev ledsen gumman, du vet att jag ville vara med!
så fort jag har flyttat så kan vi börja ses igen!

Haha, Visade en person idag på nätet... HAHAHAHAHA... Hennes reaktion var... Ja... underbar! Vad var det nu för ord hon beskrev personen med... Ja just det!
UTTERBETE!!!   Hahaha, jag trodde jag skulle dö av skratt verkligen!



Idag har jag varit på jävla vrångt humör... Funderar på det den där människan sa till mig... att jag måste alltid ha kontroll och känna mig självständig annars blir jag galeeen. Tror hon har rätt. Idag kännde jag mig ganska hjälplös o vad händer..Jo jag blir heeemsk. Barbie och jag blev osams. *MORR* Men sen kom han förbi med blommor och en pepsie. Hehe, Kanske inte helt rätt. Men jag blev ju gladare iallafall.

Jag tror att det är lite som vi pratade om förut Tina och jag, att vi kanske skrämmer bort folk ibland.
Jag vet iallfall att jag inte skulle vilja vara osams med mig själv direkt. Låter supere, skrämmer bort killar och skrämmer bort tjejer... Uj Uj Uj! Men jag är ju som jag är och jag kommer inte ändra på det! Tycker om mig själv *Myser en stund med mig själv innan jag fortsätter skriva*

Nu tror jag att jag ska slänga mig in i duschen och sen försöka sova!

(Ps. Vem kom på godis igentligen? Fy. Blä! Äkligt!)



Innan jag avslutar vill jag bara lägga in en såååå vacker bild som min Teddy har gjort på mig. Speglar mig själv perfekt! Verkligen (Vänta du bara!)

Passar bra nu till Påsk och allt
OUT

Ledsna människor dagen

Sorligt men sant.. Idag har jag sett minst 4 personer väldigt, väldigt ledsna. Hm. Vad händer med världen?
Skulle gå ut från jobbet och där står det en tjej med sina 3 kompisar mitt utanför porten och står och gråter. Obehagligt!

Själv är jag inte på tipptopp måste jag erkänna... Det mesta med det här känns jobbigt. o jag vet att jag har avrit så dålig på att höra av mig till vänner eller svara när dom ringer. Jag bara orkar inte ta tag i saken! Förlåt mig...

Håller på o packar o packar o det tar ju fan ALDRIG slut! *MORR*

När jag tänker lite på den andra skiten som Tina och jag pratade här om dagen blir jag bara ännu mer deppig. Jag har helt enkelt gett upp att det någonsin kommer hända nått... Tydligen får vissa människor göra precis vad dom vill mot folk utan att det händer ett skit. Ne men varsegod lixom! Fortsätt gärna! Gör så mot flera. det spelar ju ingen roll för det händer ju inget iallafall!
Men är riktigt glad för dig gumman att det går frammåt. Även om jag kanske inte pratar så mycket med dig om det så förstår jag hur du har det och finns här för dig...

Ooooh, I'm a little Runaway!




Idag har vi haft möte o grejer på jobbet för högsta hönset "Fidde" kom från Motala och kolla läget lite. Hade lite mer utbildning imorse också och en till tjej från motala som satt med och lyssnade lite. Hon sålde 2 paket så det verkar ju som om hon lärde sig något vettigt av mig iallfall =)

Ne nu måste jag fortsätta packa om det ska hända nått här...

Kai Tracid. Too many times

Too many times, you have been high
too many times, you ran away, in need to cry
too many times, your body lies awake
too many times, these pills you take...

too many times, you woken up depressed
too many times, you put your life to the test
too many times, you´ve taken this trip
too many times, you have slipped

too many times, your body cant take
too many times, you made a mistake
too many times, you havent realized
too many times, you mind became paralyzed


Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Mmm, nu ere måndag snart
O jag lever för ikväl,
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)
Men jag tror att alla snart... har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

De e fullt en lörda klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig,
Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak
Å jag märker alla har - har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De e månda snart
Men jag lever för ikväll

Föddes en lörda, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lörda, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lörda, alla kallar mig för discotjej
Mamma frågar sig...

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort Ma-dde med dig själv
Helgen måste ta slut... (oh!)

(Du e ett måndagsbarn
Du e ett måndagsbarn


Packa Packa Packa

Jaha ni trogna läsare, nu var det dags för en rad eller 2 igen.

just nu försöker jag sitta på Telias hemsida och ladda mitt kontantkort som är helt tomt IGEN. Skit med kontantkort faktiskt. Ska nog slänga skiten i ån snart. Helt värdelöst!!!
Jag vill ju ladda på det NU!!!

Jaja, man ska inte hänga upp sig på små saker! Det är bara att flyta med strömmen! Eller vänta nu?! Jag kan ju inte simma... O inte flyta heller! Hur går det då kan man undra? Det som lever få se.

Har just kommit in fårn en promenad med Benny och Vito. Jätte trevligt! O skönt! Sen att vi gick vilse kanske vi ska prata lite tyst om. Haha. Men det var ju så mörkt! O inga skyltar någonstans. Dålig stil faktiskt.
O sen att vi blev lite små rädda för en stolpe med en skylt på ( Trodde det var en gubbe som stog helt still på vägen o såg allmänt läskig ut) det kanske vi inte heller ska ta upp mer.
Men att Benny blev rädd för en.. PINNE!.. Det tycker jag dock att vi ska tala myyyycket om. Hahaha, ne nu var jag allt elak :( Skärpning  (tihihihi)

Å innan promenaden så packade jag lite och så var jag med Emil och Niklas och åt glass. Hann bli ganska kallt kan jag lova innan DOM kom fram till vart vi skulle vara... Åkte mest runt i cirklar tycker jag. haha. Förvirrade karlar! Tacka vettja fruntimmer!
Eller ja, inte alla fruntimmer! Vad är det för männska som skrivit i Carros blogg att jag sagt till Peter att Carro har ånglat med någon på krogen??? Jösses Amalia! Det var faktiskt riktigt komiskt tyckte både Carro och jag...

Imorgon kommer stor Chefen till jobbet... Hualigen! Vet inte om det känns så lockande... Mer lite, ja, skrämmande! Tänk om man försover sig eller nån sån annan skit. Då skulle jag skämmas ihjäl! Ne exemplarisk ska man vara imorgon! Måste se till att komma upp i riktigt bra tid imorgon! Ställa alla klockor på högsta och mest störiga volym!

Vad sjutton gör grannen ovanför mig igentligen??? Möblerar om eller hoppar studds matta? Man kanske ska gå upp och fråga om man får vara med :P

Ne nu blir det att packa lite mera.. Nån som vill ha möbler i nästan helt ny skick? Eller varför inte 2 ödlor med terrarium?

Mer om denna helg som var skriver jag om en annan dag när jag har mer ork och tid.

Jag önskar till eder alla en fröjdefull Kväll!
(ps. Käre gode Gud i himlen... Jag önskar mig sol och varmt och vindstilla tills imorgon. Amen.Ds.)
-Gud, är det fint väder hon önskar skall hon också det få! Må det ske!!!

RSS 2.0