Underbara dagar!

Vilka underbara dagar jag har haft senaste tiden nu!!!

Jag vet inte riktigt men just nu när jag sitter här och skeiver med Carro brevid mig som spelar super Mario, popcorn, chips och tända ljus så känns allting så himla bra.

Idag började jag dagen med att åka ut med mami, papi och hundarna ut till Sommarstugan i Karlsund. Trevligt var det förutom alla otäcka insekter som var exakt överallt :S Kaffe och glass åt vi. Mumma!

Sen har jag gått och gått och gått och bara slappat och det har varit så skönt. Som om tiden inte existerade och att inga bekymmer fanns i hela värdlen! Så underbart! Funderar på om man kanske har drabbats av solsting? :P Haha.
Ne men skönt har det varit iallfall... Jag gillart.

Sen gick jag hem och Carro och jag gick till Statoil och köpte glass. (igen) vilken tjockis man är alltså.
Och nu sitter vi som sagt o "kollar" på film. Balkongen öppen och det är så varmt och skönt ute. Ååååhhhhhh. I löve it!

Ibland blir ju inte allt alltid som man har tänkt sig, men ibland så känns det så knasigt rätt?! Helt förvirrad är jag, men i just go whit the flow ;) Det som händer det händer och jag vet vad jag tycker och tänker. =) Och det är bra saker! Är väldigt posetivt förvånad.

Har flyttat nästan alla mina saker från Magnus nu och det är skönt. Snart ett ordentligt avslut så man bara slipper det helt och hållet sen och går vidare med våra liv.

I fredags så åkte Carro och jag B A R A och handla. 4 mil åkte vi visst. Haha! Så jäkla skönt att åka Cab och bara njuta av solen. Varmt var det och inte ens bilkön var irriterande, det var bara att luta sig tillbaka och sola...
Men nu är caben såld och vi har gråtit lite blod idag. Vårt nya sommarnöje jue :(

Ne nu ska jag och hyndan krypa ner i vådan dubbelsäng och sova. Vi är trötta. Och vi har mycket att göra imorgon.

Natti Natti Folks...
Love ♥ Love

Blogga?

www.blogg.se
Loggade in
Kände insperation
Tänkte skriva långt och intressant
O sen tappade jag lusten...
Men alltså jag är glad idag =)
Aaaaaaaaaaadjö!


A new day has Come

hejsan allihopa!

Fy vad jag har varit dålig på att skriva! Men så är det när man har mycket att göra och det är mycket som händer...

Har flyttat in till Örebro igen. Till Carro på Norr så nu är vi sambosar igen precis som förra sommaren =)
Får se vad vi hittar på för galna upptåg denna gång :P

Idag fyller Peter år. Grattis Grattis till honom... Firade honom litegrann igår. Det var trevligt värre.
Carro är över hos honom nu... jag ska bara hämta lite grejer! Ja eller hur ;) Tick tack tick tack. Det har gått ett tag nu ;)
Men inte är jag bitter för det. Det är väll bra att några får lite snusk iallfall även om jag har gått och blivit nunna på heltid och ska snart sy igen punanin på mig själv. No Entry!

Sjuksriven har man gått och blivit till den 7:e Juni oxå. Ska gå coh hämta ut min medecin på måndag. Hoppas det  hjälper bara.

Linda hade uppskrivning igår o Kugga! Det trodde jag faktiskt inte hon skulle göra, men men om 3 dagar är det dags igen och då tror jag att det kommer gå toppen bra =)

Sara fyller år den 2:a Juni nu oxå så vi får se vad vi hittar på för skoj för att fira henne...
O själv fyller jag år den 29:e så då tänkte jag ordna lite partaj helgen före för sen på torsdagen å blir det att åka till Power Meet =) =) =) =)


Här är en bild från innan Carro o jag åkte till Västerås på bilträff. Riktigt kul var det! O sen träffade man ju Teddy oxå. då blir man alltid glad! Han är nog sen bästa som finns tror jag allt. Han finns alltid där men ändå så långt bort. Jag ska se om mina päron kanske vill adoptera honom så vi kan bli syskon. Haha

Sen är man ornage lver typ hela kroppen sen man har smörjt sig med ACOS lotion med lite BRUN (Orange) utn sol effekt. Inget vackert resultat må jag säga. Blä! O inte går det bort heller. Men men, spela roll. Jag har ju ändå lagt ner det där med karlar biten :P

Vad mer har hänt då? hm, ja egentligen massor, men just när man ska skriva så står det helt still i skallen på mig :S Så typiskt.
Men så intressant är mitt liv kanske inte ändå... Eller joooo nu ljög jag, det händer grejer heeela tiden. Ofyamig om jag skulle skriva allt här. Nej nej! Haha det tänker jag inte göra!

Fy vad jag är trött och seg idag! Var ju någon glaning som höll på o skulle göra frukost väldigt högjutt tidigt på morgonen. Skäms! Man ska visa hänsyn när gäster kommer förbi och hälsar på. Hehe

Antagligen blir det att åka ut till Peters Stuga på lördag. Ska bli trevligt att komma bort lite. Oh! nu kom jag ju på...! Jag var ju i Småland förra helgen, eller närmare sagt Värnamo med Carro.
Det var väldigt trevligt. Jag hade ju tänkt att stanna hemma men så övetalade Hyndan mig 10 min innan hon stog utanför dörren och vi skulle åka. Knasfia! Me gu vad glad jag är för det. Så skönt att komma bort litegranna tycker jag allt.
Kom ner ganska sent och blev bjuden på Macdonalds innan vi duscha oh gick o la oss. Uj vad trötta vi var. Vi låg som små ihopkurade ja jag vet inte vad i sängen o snusa ikapp.
sen var det bara att upp och hoppa tidigt och göra iordning oss eftersom vi skulle upp på stan.
Maaassor av folk kan jag tänka mig att det gills som när det gäller Värnamo eftersom det var Karneval.
Först bjöd Carros Mamma o Peter oss på mat på Harrys och sen så gick v runt lite på stan o så.
Sen så gick vi över till Carros barndoms kompis Frida. Snacka lite skit. Lyssna på musik o bla bla. Trevlig var hon iallfall. Och hennes bror med (som jag faktiskt tyckte var ganska snygg) men han tog allt för lång tid i badrummet hela tiden. Haha.
Sen gick vi upp på stan igen och åt sockervadd. Blä för grönsockervadd :S
Sen så var det självaste Karnevaltåget med Kitty som "Karnevalsdrotting" O jag höll på att skratta ihjäl mig! Halvnakna människor med hängmage som dansade någon slags exotisk dans, poliser, utklädda barn ninjor, pippilångstrump med häst o allt, Dykare i båt o massor massor av annat. HAHAHAHA!
Sen gick vi vidare till lite folk hit o dit och umgicks o sen överraskade jag Daniel som inte visste att jag var i stan. Vad chockad han blev! hehe, det var kul!
Sen så var det sovdags igen och sen upp fixa sig, tanka bilen, köpa äckel friterade fläsksvålar godis som vi slängde ganska snabbt. Vilket jäkla påhitt! Och sen äta, säga hejdå till Frida och sen åka till Jönköping och hälsa på Carros farfar på sjukhuset.
Sen åkte vi hem och den dagen blev det inte så mycket med.... Trötta var vi iallafall!
O bilden gick bra heeeela v'gen. Mycket duktig volvo!

Ne nu har jag verkligen skrivit allt för mycket o allt för ointressant!
Nu ska jag försöka få tag i min mamma så jag kan åka o kolla på när ho tävlar agility med Zazza


ADJÖ

Morrn Morrn

Gödenmörgen gott folk!

Här sitter jag och skriver blogg fast att jag inte har tid, Orkar inte stressa och behövde nått avkopplande att göra :)

Ska dra i mig min frukost snart (Actimel, mumma)  och en försöka göra något av det här ansiktet. Hehe, så skruttigt :P

Frågan är hur vädret kommer bli?! varmt eller blåsigt?
Jag får helt enkelt gå med overrol och helt naken under!!! Nu tycker jag själv att jag satt huvudet på spisen och kommer vara nöjd över mig själv  heeela dagen :)

Igår bestämmde jag 3 dagars betald semester! Kan inte beskriva hur skönt det är! Har alltid jobbat varje sommar sen jag var 15 tror jag att det är...

Helgen då?
Jo idag är det tänkt att jag ska sitta hemma hos min Hynda och se på film och laga mat tillsammans och så. Ni är välkommna förbi :P
Fast Jens firar ju sin födelsedag idag med... Hm... kanske bara åker förbi och säger hej!
På lördag: Så blir det Västerås!!!!! :):):) Löve it! Ska försöka ta mig in till själva City så man kanske kan säga hej till Manne o CO.

Vad händer annars dårå?
Jo jag ska flytta till Örebro igen, Blev inte långvarit i Kumla inte och vill inte vara heller. hehe
Carro o jag letar lite lösningar bara på plats och såna saker och skjuts med kärra och sånt. Känns synd om jag måste börja plåga mina föräldrar en gång till när dom var så snälla och ställde upp. Hehe


Ne nu ska jag göra mig klar! Puss o hej ses på stan eller nått annat spännande

Mycket kräkandes nu för tiden... Öhm!

Vaknade nu imorse första gången av att Magnus väcker mig på sitt allra otrevligaste sätt som vanligt :/ Antagligen så har han försökt att väcka mig innan men jag är ju inte den som vaknar i första taget... Jag är inte så jäkla lättväkt om folk inte redan vet det :S Och det är ännu värre nu för tiden när jag lnappt sover en blund under nätterna.... Jag kommer ju trilla av pinnen snart fortare än mammas och pappa undulat på 10 år om jag inte får sova snart :P
I detta halvdvale stadie som jag kommer in i när någon väcker mig så så bestämmer sig kroppen min för att protestera och lägger sig och sover igen och jag har ingen aning om vad som har hänt. Otroligt att jag ens kunde komma ihåg att han väkte mig.
Andra gången vaknar jag av ett sms. Vaknar faktikt upp klar vaken! O sen känner jag att det där jäkla illamåendet från helgen som tydligen följer med mig sen dess fortfarande är en hagaround med mig :S
Försöker gå upp, försöker urinera... O får hulka! Men ingen kräka. Det är ju bra iallfall!

Ne blir hemma från jobbet idag. Jag kan inte sitta och hulka på bussen ju så fort det svänger för mycket eller om jag blir äcklad av nått...
Fan va bajsigt rent ut sagt för jag VILL till jobbet idag. VILL VILL VILL!
I ren frustration ska jag ta mig en tripp till apoteket och köpa mig ett gravtest eller 2. Jag vet att jag INTE är gravid! Men jag vet att om det här skulle hålla i sig så man måste ringa vårdcentralen så kommer dom bara fråga om man gjort graviditetstest och sen be än att göra det innan man får komma. Träligt! Så då ska jag utesluta det nu... För jag är säker! Om inte det finns någon Jesus eller Gud där uppe som trolla dit det....

Ja hur är allt annat då? Var ju ett tag sen man skrev.
JA, jag har ju flyttat till Kumla nu ihop med Magnus, katterna och Ödlorna.
Det är väll det mest radikala som har hänt...

Valborg då?
Jo det var en ganska lugn och trevlig tillställning...
Jag åkte ut till gammle Odensbacken till Linda och Johan och grillade, snackade lite skit och sånt trevligt. Mums vilka goa hamburgare det blev! Det var bra gjort Johan, även om du försökte rökförgifta mig! Haha. Johans födelsedag var det oxå... (Som Linda hade glömt bort och undrade varför han fick ett grattis sms av hennes kusin på morgonen. Hahahahaha! Pinamt!)
Burner och hans kamrat kom förbi oxå. Men dom var väll inte där så rysligt länge direkt.Och Magnus kom förbi vid maten. Sen redan vid 12 tiden trot jag det var så begav jag mig till Kumla. Kommer hem och det sitter en halvnaken karl vid akvariumet och är sådär lagom onykter. Det var mig en liten chock kan man säga. Sen gick jag och la mig... Zzzzzzzzzz Sen var den dagen slut!

Sen är det lite oklart vad jag gjorde på morgonen där alltså... :S Jo jag tror jag vakna upp på ett hemskt humör för jag var sur på Magnus, sen åkte han till sin mamma och pappa. Måste följa med snart till dom igen. Dom är faktiskt himla trevliga och rara! Men nu dom sista gångerna så har det ju inte blivit så...
Fint väder var det iallfall och jag sätter mig på bussen in till Örebro för att träffa Benny och Vito =)
Vi slår oss ner i Lövstaparken med filt, lite musik, och Benny med en kebabrulle i högstahögg och Börje med Ölen.
Var så skönt att bara ligga där och kolla upp på alla gröna/rosa träd och den blåa himlen.
Klas kom förbi med Athena sen och drck lite grogg han med. Jag tog med mig Vito in för att kissa hemma hos Benny och hundfan försökte väll sätta på mig 8 gånger MINST medans vi gick upp för trapporna! Fy vad arg jag blev på honom! Men sen efter det givk det myyyycket myyycket bättre!
Sen gick det fort! Hej Hopp gummi snopp så var vi på fest... Sen hej hopp igen så hade vi tappat bort hälften och jag stog och gjorde Häääj Makarena dansen mittemot Satin???
Och när vi kom in så var det Klas och Benny som fick drick förbud men inte jag! Ahahahahaha! Då mådde jag bra :P
Sen blev det hålet i väggen och sen blev det att sova på Bennys soffa. ZZzzzzzz så var den dagen slut!

Vaknar upp... Tänker nog 85 gånger på vart fan är jag? Kopplar! och sen Aaaaaa! Historychannel! Låg och kolla på massor av intressant och sen vid en, ja någongång som kom Magnus och hämtade mig...

Senare på lördagen där då så blev det att åka in till Carro och träffa henne och hennes arbetskamrater efter att dom varit på kryssning. Fulla som SVIN var dom ;P
Vi gick till Frimis. O vad fint det hade blivit där faktiskt!
Sen just nu så låter jag resten av kvällen vara osagd. För bara jag tänker på den så vet jag att jag måste springa på toa o hulka igen :S
Men om vi säger såhär. Fanns vissa dåliga stunder, vissa trevliga stunder, Fanns vissa underbart snälla människor, (som man skäms lite för :S) Fanns vissa mindre trevliga människor, Och fanns några inte så smarta människor (mig själv) Hahahaha!

Ne nu ska jag föröska leta reda på vart apoteket ligger om jag nu kommer klara av att gå. Önskar att jag baar kunde lägga en liten räka så man mådde bättre sen. :S

Inga bilder från helgen inlagda tyvärr än. Har ingen kabel till telen, men det får gå ändå!
ADJÖ!

RSS 2.0