No women, No Cry

Ja då sitter man här hemma och sitter o lyssnar på No Women No cry... Kan inte hjälpa det men jag tycker den är skön...

Haft en jävla dag på jobbet. Börja med den värsta huvudvärken nästan i världens historia... Fy tusan. Det gick från och till hela dagen, piss jobbigt!
Annars så tycker jag dagen typ bara bestått av en massor av stress. usch, gillar inte sånt. Blir bara på dåligt humör då. *morr*

Har haft ont i ryggen också ganska många dagar nu så jag funderade på att gå till en Naprapat... Jo tjena, fick ett nummer till nån som tydligen skulle vara skit bra. 45000!!!!!!!!!!! Vem fan har råd med sånt... då skiter jag i hur bra människan i fråga är. Då har jag hellre ont tills jag dör, eller vinner på triss (Hoppas på det sist nämnda ;))

Ja vad händer annars... Har fortfarande ont i min knoge
(Tack för den Pierre!)


imorgon ska jag till Tina. Ska bli trevligt :)
Vet inte om jag ska sova där eller inte, det beror lite på huvud,rygg värk o humör... Men ett bra tag ska jag allt vara där :)

Malin har kommit hem från sjukan oxå äntligen, det är väldigt skönt. Måste ta och hälsa på henne snart!
Måste leka med Josse också, var längesen nu!

Fan vore coolt att öppna en 6butik. He he, är lite sugen faktiskt. Men min chef säger att det är en dum ide'. Man kanske ska lyssna på honom?!
Ja fråga mig inte. bara en liten tanke som kom upp nu när jag sitter här och skriver och inte vet vad jag ska printa ner.

Simon har varit med mig på jobbet 2 dagar iallfall. Och han har varit jätte duktig. Men nu är han hos mamma och pappa igen. kom 2 nya idag på jobbet o man vet ju inte om dom är allergiska eller inte.

Ne nu ska jag göra nått vettigt...

Kyss o smek


(ja just det, såg en jäkla bld på han den där 2pac.... Fan va förbannat ful han är! Ville bara dela den meningen med er)

Medvetslös

Fy fan vad trött jag är idag.
Somnade mitt på tangentbordet på laptopen när jag skulle göra mig iordning till jobbet...

Idag är det hindersmässa så då ska man ut i kylan o leta roligare saker... Om jag änner mig rätt så blir det väll bara en liten polkagris eller liknande...


Nu nu är jag på jobbet, o då ska man jobba. även fast jag inte jobbar förens klockan 09:00

Sorry but i lost my strange...

God eftermiddag gott folk!


Idag var en trist dag faktiskt. kände mig faktiskt riktigt deppig! Saknar Josse, Malin och Linda o Sara (fast henne träffade jag i helgen). Men det känns lite tomt o trist o vädret är skit :(

Men som tur vad så kom jag på vad som gör mig glad! Min älskade Simon!!!! Ska hämta honom ikväll så ska han få vara med på jobbet några dagar :)
Chefen är ändå hemma och är sjuk så jag passar på då. hehe
O vad jag längtar efter att krama min lilla älskling! ♥ Min älskling!
Finaste någonsin!!!!

Imorgon så blir det inga chefer på jobbet så då blir det jag o simon som öppnar. Får se till att komma i tid. hehe. Men det blir ju lugnt när jag har vovven hemma för då ska vi ändå ut och gå på morgonen.
Får se om det går bra att sätta på dailer och ta itu med diverse problem om det blir något.. Phu nervöst att ha ansvar, men ändå kul!

Malin har tyvärr inte kommit hem från sjukhuset annars hade jag och Linda nr 2 tänkt att åka ut till Knarsta och hälsa på henne den stackarn. Tänker på dig Malin hoppas det gör lite mindre ont snart iallfall och att du får åka hem, så ska mamma Veronica komma med present :)

Ne nu måste jag packa ihop llite här så man kan åka till mamma och pappa!

Puss o hej Leverpastej!

Räkor och högernäsförkylning

Ja då sitter msn och snorar i soffan... usch, Hur normalt är det att bara var förkyld i högra näsborren? Vekrar vara smittsamt, Tina har det oxå. Hehe

Igår så kom jág på den briljanta ide'n att ha en kräft och räk kväll! Det var väldigt trevligt faktiskt måste jag säga. Känndes väldigt civiliserat för att vara jag. 

Kollade på nån konstig film igår vid 2 tiden; All the boys love Mandy Lane, Skum måste jag säga, men ja visst kan man se den.. Funderar på att bli som henne. Smal, blond, oskuld, dricker inte, röker inte. En riktig hel ylle tjej tills hon visar sin rätta sida. O den gillade jag mest ;) om ni nu ska se den så kanske det inte är så smart om jag berättar vad hon gör... Men om vi säger såhr. Jag gillart!!!

Idag vet jag inte vad som händer, Kanske övningsköra lite. Det är ju alltid kul.
Har fortfarande ont i handen o knogen. Jäääätte fint blåmärke, haha

Annars så är der faktiskt pissväder ute men jag är väll ganska bglad ändå.

Det negativa som har hänt (För det har ju nästan varit något negativt varenda dag 2009) är att Malin har brytit ryggen! Ligger i lindesberg på sjukhuset och jag vet faktiskt inte riktigt hur det är med henne... Vill åka och hälsa på henne, Får hoppas att jag kan sluta lite tidigare från jobbet och göra det imorgon. 

Ne nu ska jag äta lite frukost (Kex och ost) haha

 

←Puss och hej tårgasspray→


Plastpenisar och råsa dricka med sugrör

Uuuuuh så man mår idag!

Började fredagsmorgonen med en skön försovning till jobbet. Var väll framme till lunchtid :S Men så kan det faktiskt vara ibland. Som tur var så var chefen på bra humör.

Faktiskt så väldigt bra humör så att vi sluta tidigare och gick till Bishop o drack lite drinkar och snacka skit och beställde in tappas tallrikar. Mycket trevligt!

Sen blev det stress. hem och göra sig iordning och åka ut till Mellösa. 

SEXPARTY!
Dildosar, penisringar, sugakukläppar, kläder o ja allt möjligt kul fanns det. Riktigt kul!
Bål och vin flöda och det var dags att åka bussen in till stan.
O fyyyy fan vad kissnödig jag var!!!! Trodde jag skulle vara tvungen att gå o sätta mig på något säte o passa på när ingen såg. hehe Iförsig skulle det inte vara första gången skulle göra något sånt på den jäkla bussen.

Väl framme tog jag och Camilla och gick  o pissa. Vad som egentligen hönde där kommer jag inte ihåg men jag vet att jag fastna med klackarna så jag inte kom ut...

Sen gick vi till Harrys. tyvärr så kom inte en av tjejerna in för att hon var för ung.
Men det var kul att festya med Milla och Natti o Sofie eftersom det var så länge sedan.

Ganska lite folk i början men sen kom det fler och fler. 
O fy sjutton vad jag dansa... Helt slut i kroppen idag.
O sen blåmärken på knogen :(
Hahahahaha, ja ja kul var det och allt sluta så bra så bra...

Nu blir det snart matdags... Bra att det finns såna som är vettiga (Snälla Staffan) att dom väljer att inte dricka så man kan få lite mat i magen.

Me nu måste jag faktiskt vila lite... 


Morgonstund... Suger!

Fu fan vad trött jag är... Och seg som fan. Jag bara orkar inte göra mig iordning!
Jag vill ingenting idag, inget imorgon, inget om ett år, inget någonsin.... Jag vill bara sova *suck*

Beskeden igår var relativt negativa måste jag påstå. Fy säger jag bara!

Ja ni får ursäkta min grinighet men ibland får man vara sånn. Sen har man ju just fått mens igen efter att ha varit utan den i 3 dagar eller vad det nu är.
Min största omkostnad just nu är tamponger.
-Hej, vill du med ut på krogen ikväll?
-Ne tyvärr, jag hr lagt ut ca 250.000kr på tamponger den här månaden så jag har nog inte råd!
GAAAAAH!!!

O tänker på dig Tina lilla... Förstår att det är skit jobbigt för dig :( Men jag finns här för dig vettu :)

O Josse... Nu får du väll för fan skärpa dig!
Visst är du sån som dricker när du är ledsen och rymmer från skiten. Men du har faktiskt ett hem med 2 stackars katter och en Veronica som saknar dig hela dagarna och är själva bara för att du ska supa bort dina sorger.
Jag sa igår att jag kommer hem till dig direkt efter jobbet så vi kan prata eftersom du ville det. Du skulle ringa mig efter klockan 4. Det man får när jag ska höra när ni har tänkt att komma hem, är att ni åker dit igen... Yea great!
Skulle behöva informera dig och Malin lite mer om vad jag har fått sagt till mig, men inte så lätt när man inte får tag på er och ni är fulla hela tiden.
Kom hem gumman! Jag finns ju här för dig!

Dra helvete! Nu åker jag till jobbet!

My angel


I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel

I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
My angel Gabriel

Bless the day he came to be
Angel's wings carried him to me
Heavenly
I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel
My angel Gabriel
My angel Gabriel

Godmorgon

Jaha då satt man här o ska snart ut i snöyran till jobbet,inte varit där på en vecka nu o det känns hemskt :S

usch vilket hemskt väder det är idag :/ Men men, sånt är livet. Har sovit piss inatt igen. Vore ju trevligt om man kunde få sova ut någon natt iallafall... aja, det går väll snart över hoppas jag.
Skulle bara skriva en kortis för att visa att jag lever till dom som läser eftersom jag helt enkelt inte har haft ork att prata...

Ska bjuda på kakor på jobbet idag som jag bakat... Mohahaha, kommer ligga sen med magen uppåt alliopa o sprattla. hehe ;)

Ne men Hejjrå!

Dom underbaraste jag vet

Det finns några i mitt liv som jag tycker så himla mycket om och betyder så himla mycket för mig. Speciellt just nu när allting är så himla jobbigt och det känns som hela världen rasat.

Min underbara gumma!  Du är en av dom Tina! tack för att du finna, för att du lyssnade coh för att jag alltid är välkommen. Snart åker vi på kryssning du och jag!
Pullan minJosse gumman. Jag vet att du tar på dig en del av ansvaret eftersom du "lämnade" mig... Gör inte det gumman, det är inte ditt fel! Du fanns för mig när jag berättade. Det betyder mest!!!
Glna kvinna ;)Malin vi har inte kännt varrandra länge. Men åh jag tycker ju faktiskt om dig får du ju fatta! Tack för att du finns med under det här!
LöveTeddy! Tack Tack Tack Tack.... Du var en av dom som fick mig att göra "verklighet" av det. Även om det var jobbigt så är det det ända rätta!

Så er vill jag tacka! Om och om igen. Stor kram till er!!!!  ♥♥

Välkommna!

Me

Halloj. Detta är då jag och min blogg.

♥VÄLKOMMNA!!!!

Jag ska försöka att skriva ner allt roligt som händer och sker, En partyblogg ungefär med bilder o andra pinsamheter.

Men just nu kan jag inte skriva så mycket för jag sitter hos Josse och dricker kaffe med Malin, josse, Hansson, Fredrick och Tobbe.

I helgen var jag i Stråssa. Mer info och bilder kommer om det senare!

Puss o hej Pepparspray

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0